Workshop de Comedie – 15-16 decembrie 2018

Dacă ai văzut/ascultat episodul ăsta din Podcast Ceva Mărunt, atunci știi deja că urmează să organizăm un workshop de comedie în perioada 15-16 decembrie.

Workshopul o să fie la Comics Club, în București și o să se axeze mai mult pe partea de Joke Writing. O să vă vorbim din cărți și din experiență și o să avem și un invitat sau doi care să ne contrazică. Dar o să facem și multe exerciții practice. La final, vrem ca toată lumea să plece cu glume scrise.

Cursul costă 400 RON, iar de banii ăștia primești:

  • acces în cadrul celor 2 zile consecutive de training în ale comediei și stand-upului cu mine și Toma (6 ore/zi)
  • lucru individual/direct cu tine, din care să primești niște insight-uri personale (și personalizate pe abilitățile tale) din partea noastră
  • sesiune de tips & tricks cu un invitat special adus de noi
  • posibilitatea susținerii unui moment de stand-up pe scena Comics Club în cadrul show-ului de Open Mic de pe 19 decembrie 2018 – cu materialul pe care l-ai scris în urma workshop-ului

BONUS: Invitație la spectacolul de sâmbătă, 15 decembrie, pentru a vedea o parte din sfaturile învățate la curs puse în aplicare de mine, Toma, Sorin și Cristi.

Începem deocamdată în București, iar din 2019 plănuim să trecem și prin țară cu Workshopul de Comedie, în funcție de câți doritori sunt.

Cam ăsta ar fi programul:

Cam asta ar fi.

Dacă te interesează, click să cumperi un bilet. Punem 10 locuri la bătaie. Primul venit, primul servit.

Evenimentul de Facebook e aici. Și dacă ai nelămuriri, poți să-mi scrii la sergiu@cevamarunt.ro

 

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *