Știri din Comedie #9 – Comedianți pe Marte, John Oliver despre Brexit și Amy Schumer scoate special nou

NASA vrea comedianți pe Marte

Cei de la NASA vor să angajeze comedianți pentru prima misiune spațială pe Marte, care să destindă atmosfera pe durata călătoriei. Citiți aici ce criterii trebuie să îndeplinească „clovnul clasei”.

 

Ebro publică o înregistrare cu niște comentarii rasiste de-ale lui Joe Rogan

Într-o postare pe Twitter, Ebro publică un podcast mai vechi de-al lui Rogan în care vorbea despre filmul „Planet of the Apes” și făcea niște glume considerate rasiste. Vezi ce a zis Rogan în înregistrare aici.

 

Henry Rollins devine comediant peste noapte. Oarecum.

Comedy Dynamics promovează noul material al lui Henry Rollins, „Keep Talking, Pal” ca fiind noul său special de stand-up comedy. Singura problemă e că Rollins nu este (și nici nu pretinde că ar fi) un comediant, iar materialele lui sunt doar discuții comice, nicidecum set-uri de stand-up. Vezi aici care e treaba.

John Oliver face mișto de Brexit la Last Week Tonight

Last Week Tonight s-a întors din pauza pe care o luase și asta special ca să facă mișto de Brexit. În noul episod, John Oliver explică în stilul lui care-i treaba cu ieșirea din U.E. și cum i-a afectat pe britanici în tot timpul ăsta. Uită-te la material aici.

 

Comedianții o să conducă lumea

Mark my words. Tot mai mulți comedianți încep să candideze pentru funcții politice… și chiar să câștige unii dintre ei. Nu că m-ar atrage politica, dar eu v-am tot zis că dacă nu iese din stand-up, sunt și alte soluții. Află aici despre ce comedianți e vorba.

 

Stand-up comedy-ul le ia pâinea de la gură actorilor

Nu știu dacă ați observat, dar au început să se facă tot mai multe show-uri de stand-up prin săli de teatru, Case de Cultură și altele asemenea. Nu doar la noi, și-n afară, oamenii au început să meargă la teatru sau, mă rog, în spații de cultură mai degrabă pentru comedie decât pentru spectacole de actorie. Vezi aici o întreagă discuție pe tema asta.

 

Amy Schumer scoate un nou special de comedie

Netflix va lansa al doilea special de stand-up comedy al lui Amy Schumer, intitulat „Growing”, pe 19 martie. Vezi aici anunțul lui Schumer despre asta.

 

Ultimul sezon din Catastrophe – confirmat

Amazon a anunțat că va reînnoi serialul de comedie Catastrophe cu al patrulea sezon, care va fi și ultimul. Sezonul 4 apare pe 15 martie în State, dar până apare și la noi (sau pe torrente), poți să vezi trailerul aici.

 

Dane Cook zice că n-are nicio părere despre scandalul Louis C.K., dar crede în karma

Dacă vă amintiți, la un moment dat Dane Cook și Louis C.K. au avut un scandal în care C.K. îl acuza pe Cook că îi fura glumele. Acum, Cook n-are nimic de zis despre noile titluri din presă, dar crede că așa se-ntâmplă uneori în showbiz. Citește interviul aici.

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *