Știri din Comedie #8 – Comedianți împotriva FuckJerry, un comediant olandez folosește blockchain și Seinfeld e dat în judecată

Mai mulți comedianți se alătură mișcării #FuckFuckJerry

Megh Wright de la Vulture lansează mișcarea #FuckFuckJerry împotriva lui Fuck Jerry, un cont de Instagram renumit pentru faptul că fură material de la comedianți de ani de zile (evident, fără să-i crediteze în vreun fel) și face bani cu treaba asta. Află mai multe despre povestea asta aici.

Un comediant olandez oprește bișnițarii de bilete

Jochem Myjer, un comediant faimos din Olanda, a descoperit cum să oprească vânzarea de bilete de la show-urile lui la supra-preț pe internet folosindu-se de blockchain. Mai multe detalii aici.

Răspunsul tatălui unei victime de la Parkland pentru Louis C.K.

Tatăl unui băiat care a fost împușcat în timpul atacului din Parkland filmează un fel de “număr de stand-up comedy” în care răspunde la glumele pe care le-a făcut Louis C.K. despre eveniment (dar nu despre copiii împușcați). Vezi numărul aici.

John Oliver regretă că n-a apucat să includă o știre în ultimul episod din Last Week Tonight

Last Week Tonight a luat o pauză acum vreo 3 luni și de atunci au tot fost o grămadă de știri cu potențial de glume. Din toate știrile însă, John Oliver regretă că n-a apucat să includă o singură știre, una despre o familie de turiști britanici care au terorizat Noua Zeelandă. Mai multe detalii aici.

Despre special-ul lui Ray Romano de la Netflix

Titlul special-ului, „Right Here, Around The Corner”, e inspirat din faptul că Romano ține show-uri în două locații care sunt „imediat cum dai colțul” una față de cealaltă. Cam pe aceeași idee și materialul în sine este destul de relaxat. Vezi aici un review mai detaliat.

Care sunt cele mai amuzante 10 glume pentru copiii britanici

Cei de la Beano.com au făcut un studiu de piață pe copiii din Anglia (între 7 și 12 ani) ca să afle care sunt cele mai amuzante 10 glume pentru ei. Citește glumele din top aici.

Seth Rogen are grijă ca rapperii să aibă grijă

Când 21 Savage sau Travis Scott postează poze periculoase pe Instagram, Seth Rogen e primul care se îngrijorează să nu pățească ceva. Vezi aici.

Interviu cu Chris Kelly și Sarah Schneider despre sketch-urile Totino’s

Chris Kelly și Sarah Schneider au început o trilogie de sketch-uri pentru Saturday Night Live în care fac reclame-parodii pentru Totino’s Pizza Rolls. Află mai multe aici.

Jerry Seinfeld dat în judecată că a vândut un Porsche care nu era Porsche

Seinfeld a vândut prin 2016 un Porsche pentru 1,5 milion de dolari unor brazilieni. Ăștia au aflat un an mai târziu că mașina e falsă și l-au dat în judecată. Vezi toată povestea aici.

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *