Știri din Comedie #7 – SNL parodiază Gillette, Dan Badea prezintă iUmor și Family Guy renunță la glumele cu gay

Comediant respins pentru că avea dread-uri

Un comediant amator din Montreal a fost respins de la mai multe show-uri universitare (adică n-a primit job-ul) fiindcă dread-urile sale erau considerate o formă de “cultural appropriation” (gen, “ești alb, de ce ai freză de negru”). Află mai multe aici.

 

SNL face mișto de ultima reclamă Gillette

În sketch show-ul Kool-Aid Man, cei de la Saturday Night Live parodiază ultima reclamă Gillette în care se vorbea despre ce zic ei că înseamnă masculinitatea. Vedeți aici parodia și dacă n-ați apucat să vedeți nici reclama, click aici să înțelegeți gluma.

 

Cum l-a ajutat Lisa Kudrow pe Conan O’Brien să devină Conan

Fosta iubită a lui Conan O’Brien, adică Lisa Kudrow, pe care o știți probabil din Friends, l-ar fi ajutat să prindă job-ul de gazdă la „Late Night”. Ce înseamnă mai exact că l-a ajutat și ce părere are Conan despre asta, citiți aici.

 

HBO anunță Sezonul 6 din Last Week Tonight cu John Oliver

HBO a lansat trailerul oficial pentru Sezonul 6 din „Last Week Tonight” cu John Oliver. Puteți să vedeți trailerul și ce se anunță pentru noul sezon aici.

 

Family Guy renunță la glumele cu gay

După 20 de ani, cei de la „Family Guy” hotărăsc să nu mai facă glume, nici bune, nici proaste, despre comunitatea gay. Aflați aici mai multe despre decizia producătorilor.

 

Sasheer Zamata de la SNL face mișto de set-ul lui Louis CK

Știți înregistrarea aia cu materialul lui Louis CK care a ieșit la iveală acum câteva săptămâni? Sasheer Zamata include într-un set de-al ei o bucată întreagă despre asta.

 

Kevin Hart și STX anunță două noi comedii în viitorul apropiat

Kevin Hart anunță că va începe lucrul la două noi filme de comedie cu STXfilms, în care va juca tot el. Citește aici despre anunțul lui.

 

Netflix lansează trailerul pentru noul special al lui Ray Romano

Primul special de stand-up comedy al lui Ray Romani din ultimii 23 de ani va fi lansat de Netflix pe 5 februarie. Special-ul se numește “Ray Romano: Right Here, Around The Corner” și puteți să îi vedeți trailerul aici.

 

Dan Badea va prezenta următorul sezon din iUmor cu Șerban Copoț

În al șaselea sezon din iUmor vor fi prezentatori Dan Badea și Șerban Copoț. Vezi aici ce-a avut de spus Badea despre prima lui zi de filmare la Antena1.

 

Pete Davidson glumește despre zvonurile de sinucidere

În ultimul segment de Weekend Update de la SNL, comediantul Pete Davidson glumește cu John Mulaney despre filme și starea sa mintală.

 

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *