Știri  din Comedie #6 – Chris Rock, Louis C.K., Kevin Hart, comediant dat jos de pe scenă și Comics UK Tour

Hulu anulează show-ul „I Love You, America” al lui Sarah Silverman

Sarah Silverman anunță că cei de la Hulu i-au anulat show-ul „I Love You, America” lansat în 2017, după 21 de episoade. Vezi aici.

 

Conan O’Brien se întoarce la Conan

După o pauză în care a fost în turneu și a început un podcast, Conan O’Brien revine la TV. Ce anunță Conan pentru primele episoade – aici.

 

S-a lansat podcastul „Niște Oameni”

Colegii noștri – Ioana Luiza, Victor Băra, Dragoș Mitran, Bogdan Drăcea, Virgil Ciulin și Sergiu Mirică – și-au făcut canal de podcast. Îi știi probabil de la Open Mic-uri sau din Opening Acts, dar acum ai ocazia să îi cunoști mai bine și să le dai și un subscribe.

 

Chris Rock nu-și scrie singur special-urile?

Acum vreo 3 zile am dat de o discuție interesantă pe Reddit în care se dezbătea dacă Chris Rock își scrie sau nu singur special-urile. Să îmi ziceți în comentarii ce părere aveți de treaba asta după ce citiți discuția.

 

The Upside, cu Kevin Hart, a întrecut Aquaman la încasări

Oficial, filmul lui Kevin Hart cu Bryan Cranston are încasări (semnificativ) mai mari decât Aquaman. Vezi aici cât succes a avut filmul.

 

Andy Samberg zice glumele care n-au intrat în monologul de la Golden Globes

O parte din monologul lui Andy Samberg de la Golden Globes nu a fost aprobat pentru seara aia. Dar asta nu înseamnă că nu le-a putut spune în altă seară. La Late Night, gen.

 

Comediant dat jos de pe scenă pentru o glumă considerată “ofensatoare”

Nimesh Patel, comedy writer pentru SNL, a fost dat jos de pe scenă în timpul unui show de stand-up la Columbia University după ce a făcut o glumă „ofensatoare”. Află care era gluma și care a fost reacția lui Patel după incident. Dacă n-ai fost pe fază, vezi că am vorbit și-n ultimul podcast despre cazul lui Patel, political correctness, Louis CK și altele de genul.

 

Louis CK merge mai departe

A apărut aici un review al unui show de-al lui după scandalul cu glumele despre atentatul din Parkland.

 

Janeane Garofalo îi ia apărarea lui Louis CK

Într-o discuție despre #MeToo, Janeane Garofalo roagă publicul să nu îl mai critice pe Louis CK și să îl privească cu mai multă compasiune pe el și pe familia sa.

 

Avem turneu în UK la Londra, Birmingham și Liverpool

Dacă n-ai aflat deja, la începutul lunii februarie, pe 9 și 10, mergem în turneu prin Marea Britanie. Se cheamă Comics UK Tour și o să ajungem în Londra, Birmingham și Liverpool. Să vă luați bilete ca să ne vedem acolo!

 

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *