Știri din Comedie #5 – Louis C.K., Amy Schumer și Pete Davidson se reîntorc pe scena de stand-up, iar Daniel Sloss dezvăluie lucruri amuzante

A apărut o înregistrare cu show-ul lui Louis C.K.

După zvonurile din august-septembrie, când a avut show-uri neanunțate în diverse cluburi de comedie, a apărut acum o înregistrare bootleg cu un show de-al lui. Află mai multe aici.

Pete Davidson revine cu show-uri de stand-up

Pete Davidson se întoarce pe scenă cu un nou material de stand-up comedy, în care îl atacă pe Louis C.K. și vorbește despre despărțirea de Ariana Grande.

Amy Schumer își face apariția gravidă pe o scenă cu David Attell

În cadrul show-ului de la New York al lui David Attell, și-a făcut apariția Amy Schumer, însărcinată rău. Află aici ce i-a urat Amy lui Attell și cum o să-l cheme pe copilul ei.

Filmul „Jay and Silent Bob” cu Kevin Smith este în lucru

Kevin Smith confirmă faptul că a început lucrul pentru noul lui film de comedie, „Jay and Silent Bob”, care face mișto de sequel-uri, remake-uri și reboot-uri în timp ce este toate trei la un loc.

Daniel Sloss și lucrurile care îl fac pe el să râdă cel mai mult

Într-un interviu cu The Guardian, Daniel Sloss enumeră cele mai amuzante lucruri pentru el: de la filme și cărți până la cuvinte. Intră aici ca să afli care sunt.

 

Tim Minchin lansează o nouă piesă funny

În noua lui piesă, intitulată „15 minute”, Tim Minchin vorbește despre umilirea din social media. Promite și un album în viitorul apropiat.

 

 

 

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *