Știri din Comedie #4 – Râzi ca Prostu’ Yo Mamma Edition, Una Scurtă cu DOC, Top cei mai bine plătiți comedianți din 2018 și sketch comedy cu Brian Regan

S-a lansat ediția de Crăciun de la Râzi ca Prostu’, cu tradiționalul Yo Mamma Battle

Al 24-lea episod din Râzi ca Prostu’ vine cu o nouă serie de glume de tip Yo Mamma, urmând și anul acesta tradiția de Crăciun a echipei. Puteți să vedeți episodul aici și dacă susțineți proiectul și pe Patreon, aveți acces la varianta extended cu glumele care n-au trecut de montaj.

 

Bill Burr este invitat (din nou) la Joe Rogan

Bill Burr, de la care ar trebui să știți  „The Monday Morning Podcast” și serialul de comedie „F is for Family” de pe Netflix, a fost invitat în direct la Joe Rogan Experience. Puteți să urmăriți discuția aici

 

Conan O’Brien se întoarce la TBS

Începând cu 22 ianuarie, show-ul de seară Conan (cu Conan O’Brien) va reîncepe să ruleze pe TBS, după o absență de trei luni de pe micile ecrane. Mai multe aici.

 

Cei mai bine plătiți comedianți din lume în anul 2018

Forbes a publicat topul celor mai bogați comedianți ai anului 2018, iar Jerry Seinfeld încă întoarce bani cu lopata. Iar Kevin Hart e tot al doilea cel mai bine plătit comediant din lume, cu sau fără Oscaruri. Vedeți topul aici.

 

A apărut episodul 8 din Una Scurtă cu DOC

S-a lansat un nou episod de Una Scurtă, ce îl are ca invitat pe DOC. Dacă susții Ceva Mărunt pe Patreon, poți vedea versiunea extended (de aproape o oră) a episodului ăstuia sau de la cele din urmă, cu Bordea sau Costel. Vezi episodul 8 aici.

 

Brian Regan lansează un nou serial de sketch comedy pe Netflix

Începând cu 24 decembrie, dacă aveți Netflix, puteți să vedeți noul special de comedie al lui Brian Regan, “Stand Up and Away! with Brian Regan”, în care combină stand-up-ul cu elemente de sketch comedy. Aflați mai multe detalii aici.

 

A apărut trailerul internațional de la Men In Black

Dacă Thor ar fi un om obișnuit, ar fi parte din duo-ul Men in Black alături de Tessa Thompson. Cred. Oricum, puteți să îl vedeți pe Chris Hemsworth în trailerul internațional, proaspăt lansat, de la noul Men In Black aici.

 

Jim Jefferies într-un interviu cu Anthony Jeselnik

În ultimul interviu cu Jim Jefferies, pe care-l găsiți aici, Anthony Jeselnik discută despre culisele comedy writingului, glumele offensive (oh, nu!) și ce înseamnă să fii într-o relație cu un alt comediant.

 

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *