Știri din comedie #3 – Ellen DeGeneres sătulă de TV, Jerry Seinfeld despre Kevin Hart și Râzi ca Prostu’ pe Patreon

Ellen DeGeneres s-a săturat de TV și de talk-show-ul Ellen

Odată cu lansarea noului ei special de stand-up comedy, Relatable (primul din ultimii 15 ani de carieră), Ellen DeGeneres recunoaște că nu este mulțumită de imaginea perfectă și veselă pe care i-a conferit-o showbiz-ul. Mai multe informații aici

 

Râzi ca Prostu’ are acum cont de patreon

Patronii Râzi ca Prostu’ pot vedea acum, în exclusivitate, faze amuzante de la filmări, fail-uri, inside-uri și glume care n-au mai intrat la montaj. În plus, de acum, patronii RCP află primii ultimele noutăți legate de acest segment și primesc episoadele înaintea tuturor.  

Devino patron aici

Also, dacă tot aruncați cu bani, să știți că și la Una Scurtă + Podcast Ceva Mărunt avem Patreon. (aici)

 

Jerry Seinfeld despre plecarea lui Kevin Hart de la Oscaruri

Întrebat ce părere are despre decizia lui Kevin Hart de a refuza rolul de prezentator al Oscarurilor din acest an, Jerry Seinfeld are doar un lucru de spus. Vezi aici.

 

Sketch-ul SNL care l-a scos pe Donald Trump din sărite

Sketchul de la Saturday Night Live care l-a enervat pe Trump, dar și multele feluri în care show-ul reușește să facă mișto de președintele american cu brio. Îl găsiți aici.

 

Despre specialul lui Pete Holmes, „Dirty Clean”, de pe HBO

Continuându-și colaborarea cu HBO, pentru care a mai făcut serialul de comedie Crashing, Pete Holmes a scos acum și un special de stand-up intitulat „Dirty Clean”. Aflați mai multe despre el aici.

 

Pete Davidson apare pentru un moment scurt la SNL după ce a postat pe Instagram un mesaj “cam sinucigaș”

Într-un segment SNL, Pete Davidson atrage atenția asupra bullying-ului și tulburărilor mentale care pot împinge o persoană spre suicid. Not so funny, dar important. Vedeți aici.

 

Parodii de Crăciun de la Jimmy Fallon și Lin-Manuel Miranda

Jimmy Fallon și Lin-Manuel Miranda într-un segment de parodii cu tematică de Crăciun la The Tonight Show. Cei doi cântă hituri reinterpetate pentru perioada sărbătorilor. Le puteți vedea aici.

 

Matt Damon îl imită pe Matthew McConaughey la SNL

Printre cei imitați de actorii SNL într-un sketch în care se caută viitorul prezentator al Oscarurilor se numără și Sarah Silverman, Ellen DeGeneres, Hannah Gadsby și Rachel Brosnahan (pe care e posibil să o știți din The Marvelous Mrs. Maisel). Vedeți aici.

 

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *