Știri din Comedie #2 – Show-uri noi pe Comedy Central și Netflix, Deadpool PG-13 și altele

Comedy Central anunță sketch show-uri noi cu femei

CC a început lucrul pentru două show-uri noi în care vor juca doar femei (da, știu): Bad Cramps și Laughing At Salad. Pe lângă astea, CC mai anunță multe alte proiecte de comedie care se vor lansa în curând.

Aflați mai multe aici.

 

Se lansează o versiune PG-13 pentru Deadpool 2

Varianta PG-13 cu tematică de Crăciun (sau tematică Nickelback) a filmului Deadpool 2 (acum intitulat Once Upon a Deadpool) apare în cinematografe pentru 12 zile, între 12 și 24 decembrie.  

Urmăriți trailerul aici

 

SNL face mișto de Netflix în direct

Ultimul episod din Saturday Night Live a inclus un sketch care avea în prim-plan eforturile celor de la Netflix de a crea conținut original care să merite urmărit. Sau, mă rog, conținut.

Mai multe detalii aici.

 

Netflix lansează 47 de specialuri de Revelion

Că tot ziceam de conținut, Netflix va lansa în noaptea dintre ani 47 de specialuri de stand-up comedy, de peste tot din lume, cu comedianți cunoscuți la nivel internațional.

Lista specialurilor (și țărilor) aici

 

Comedy Central declară luna ianuarie luna stand-upului

CC lansează și ei patru special-uri de stand-up comedy în luna ianuarie, pe care o intitulează „luna stand-upului”. Show-urile apar în fiecare vineri.

Aflați care sunt cele patru specialuri noi aici.

 

Ellen DeGeneres lansează „Relatable”, un nou special de stand-up comedy

După 15 ani, Ellen DeGeneres revine pe scena stand-upului internațional cu specialul „Relatable”, care va apărea pe Netflix pe 18 decembrie.

Mai multe detalii aici.

 

Conan O’Brien dezvăluie care a fost cel mai dificil invitat la Late Night Show

Cel mai dificil invitat de pe platoul Late Night Show (ulterior The Tonight Show și apoi Conan), după spusele prezentatorului, ar fi fost regizorul Abel Ferrara, invitat la o emisiune în anul 1996.

Mai multe informații aici.

 

Kevin Hart renunță la rolul de prezentator al Premiilor Oscar

După ce mai multe tweet-uri (considerate) rasiste și homofobe scrise de Kevin Hart în urmă cu mulți ani au reintrat pe agenda de discuții online, Kevin Hart hotărăște să nu mai găzduiască Premiile Oscar anul acesta.

Aflați mai mutle detalii aici.

 

Netflix aprobă filmul „Between Two Ferns” cu Zach Galifianakis

Au început filmările pentru o nouă producție de comedie marca Netflix, și anume filmul „Between Two Ferns” cu Zach Galifianakis în rolul principal.

Mai multe informații aici.

 

Astea sunt câteva din știrile pe săptămâna asta. Să-mi ziceți la ce urmează să vă uitați, că la mine sunt toate pe watchlist deja.

Și ne auzim și săptămâna viitoare cu alte noutăți 🙂

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *