Știri din Comedie #11 – Kevin Hart lansează specialul Irresponsible pe Netflix, a apărut o biografie a lui Greg Giraldo și Ceva Mărunt lucrează la o nouă emisiune

S-a lansat o biografie a lui Greg Giraldo

Proiectul a pornit de la un kickstarter, în care 69 de susținători au donat pentru apariția unei biografii. Cartea este disponibilă doar pe amazon, nu și pe bookdepository, dar puteți să aflați mai multe despre ea și din interviul ăsta:

Jim Jefferies vs. Avi Yemini

Jim Jefferies a fost acuzat de activistul Avi Yemini că a editat un interviu cu el în mod înșelător pentru emisiunea „The Jim Jefferies Show”. Vezi povestea pe scurt aici. Jim Jefferies încă nu a răspuns.

O nouă emisiune Ceva Mărunt

Urmează să lansăm o nouă emisiune pe canalul de YouTube Ceva Mărunt și avem nevoie de ajutorul vostru pentru asta. Trimite-ne o poză cu tine în care ții o foaie pe care scrie “Arde-mă!” la adresa teardem@cevamarunt.ro și te roastuim public într-un video scurt!

Kevin Hart invitat la Joe Rogan Experience

Episodul 1278 din Joe Rogan Experience l-a avut invitat pe Kevin Hart. Vezi ce s-a discutat mai jos și după ce termini cu interviul, să te uiti și la noul lui special de stand-up de pe Netflix, care a apărut pe 2 Aprilie.

Nate Bargatze a lansat un nou special de comedie

Nate Bargatze a lansat pe 26 martie specialul ”The Tennessee Kid” pe Netflix. Ăsta ar fi un teaser:

Best of Jimmy Carr pe Netflix

Jimmy Carr a lansat un Best of pe Netflix. Se cheamă The Best of Ultimate Gold Greatest Hits și merită.

Comics JAM #1 – 5 special-uri de comedie într-unul singur

Am scos un nou segment pe YouTube Ceva Mărunt care se cheamă Comics Jam. În el o să găsiți bucăți de stand-up de la mine, Toma, Cristi, Sorin și Vio. 

Patton Oswalt are o idee despre ce urmează în Game of Thrones

Într-un segment din emisiunea Conan, Patton Oswalt a stat de vorbă cu Conan OBrien despre ce urmează în Game of Thrones. Vezi mai jos ce previziuni face.

 

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *