Știri din Comedie #10 – Show de Seară revine, Jeselnik scoate special, FuckJerry scapă de proces și Maron ne zice de noul film Joker

Începe un nou sezon Show de Seară!

Pe 1 aprilie revine Show de Seară pe Comedy Central. Sezonul trei o să aibă un format nou, diferit de ce v-am obișnuit până acum. În fiecare luni de la ora 20:00.

Anthony Jeselnik scoate special nou pe Netflix

Special-ul o să se numească „Fire in the Maternity Ward” și apare pe Netflix de pe 30 aprilie. A anunțat el într-un tweet.

 

John Oliver vorbește despre public shaming cu Monica Lewinsky

În ultimul episod din Last Week Tonight, John Oliver a vorbit despre public shaming și felul în care au contribuit late-night show-urile la dezvoltarea fenomenului. Invitatul special al serii a fost Monica Lewinsky. Vezi segmentul aici.

 

FuckJerry (Elliot Tebele) scapă de proces

Utilizatorul Twitter care l-a dat în judecată pe deținătorul contului FuckJerry și-a retras plângerea până la urmă. Contul FuckJerry e cunoscut printre comedianți și creatori de conținut de umor (meme-uri și altele de genul ăsta) pentru faptul că fură materialele pentru uz comercial.

 

Se anulează apariția lui Kanye West în podcastul lui Joe Rogan

Au apărut zvonuri pe Reddit privind apariția lui Kanye West în podcastul lui Rogan. Nu se știe sigur încă de ce, dar se pare că Rogan ar fi considerat până la urmă că nu e o idee bună pentru West să apară. Vezi discuția aici.

 

Conan O’Brien a lansat arhiva episoadelor de Late Night

Așa cum a promis anul trecut, O’Brien lansează, în parteneriat cu TBS, o arhivă cu peste 350 de episoade vechi ale show-ului său, încă de pe vremea când emisiunea se numea Late Night with Conan O’Brien. Află mai multe aici.

 

Saga Donald Trump vs. SNL continuă

Deja în mod tradițional, Alec Baldwin și Donald Trump (atât ăla pe care-l știm cu toții, cât și Junior) schimbă replici acide pe Twitter. N-am nicio concluzie, asta e tot ce-am vrut să vă zic.

 

Marc Maron povestește din culisele filmului Joker

Se face un nou film Joker, de data axat pe originile personajului, în care joacă și Marc Maron, alături de Robert de Niro și Joaquin Pheonix. Înainte să înceapă turneul de promovare al filmului, Maron a dat un interviu aici în care a povestit un pic experiența.

 

S-ar putea sa te intereseze si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *