1000 de glume în 10 zile – ZIUA 10

Asta a fost și ziua 10. Am adunat peste 1000 de glume.

Astăzi a mers mai smooth ca niciodată. Aproape toate glumele le-am scris pe titluri de știri din categoria bizar. Speram ca azi să termin cât mai repede ca să nu depășesc miezul nopții. I did.
Acum iau o pauză până luni și apoi revin cu niște concluzii despre treaba asta. Până atunci, vă mulțumesc pentru mesaje, like-uri, share-uri și toate cele!

Glumele de la 900 la 1000:

1. O studentă a supraviețuit singură o lună în sălbăticie, după ce s-a rătăcit. De atunci și-a jurat că nu mai merge în mall.
2. În SUA există o biserică în care te poți ruga la marijuana. Spre deosebire de România, unde de multe ori trebuie să te rogi la dealer.
3. S-a dovedit ştiinţific că pisicile sunt mai bune decât câinii în operaţiuni de salvare a oamenilor. Sunt doar prea arogante ca să le pese.
4. Gheparzii, tigrii şi leii au fost interzişi ca animale de companie în Emiratele Arabe Unite. Urmează și femeile.
5. China anunţă că va interzice în totalitate comerţul cu fildeş până la sfârşitul anului 2017. Pentru că fildeșul original e prea scump și pot să-ți facă ei cu tinti la tete mii.
6. Ultima fiţă la înmormântări este robotul care ţine slujba de pomenire. Adică nu e cea mai recentă fiță, e doar ultima fiță.
7. Câteodată cred că am personalitate multiplă. Ba n-ai! Ba cred că am!
8. Știu! Câteodată efectiv mă cred Dumnezeu. Adică mă odihnesc duminica, aud ce-mi zice lumea, dar nu răspund și mă doare în pulă de toate crimele de pe planetă.
9. Tre să ai ceva coaie ca să-ți donezi un testicol pentru transplant.
10. În China s-a născut primul porc mutant cu un cap, două corpuri și 8 picioare. Practic, un salam la ofertă.
11. 29 de linguriţe de piper pot fi mai periculoase decât cianura. Deci, dacă lucrurile între voi nu mai sunt cum erau odată, poate ar trebui să mai piperați relația.
12. Un studiu arată că 6 litri de apă te pot ucide pe loc. Mai ales dacă sunt într-un bidon care cade de la etajul 10.
13. Un restaurant din Londra a inclus în meniu îngheţată din lapte mamar. Nesqtits.
14. După patru ani în care nimeni n-a ştiut de el, un câine s-a întors acasă. Își uitase telefonul.
15. Un nou studiu arată că gusturile ți-ar putea afecta relația cu partenerul de viață. Se pot ivi probleme dacă ție îți place Pepsi și ei Cola, ție îți place vinul alb și ei vinul roșu sau dacă ție îți place să te uiți la meciuri și ei să facă sex cu necunoscuți.
16. În București poți să te Pitești, dar în Pitești nu mai poți să iei permisul așa ușor ca până acum.
17. Un nou studiu arată că gusturile ți-ar putea afecta relația cu partenerul de viață. Mai ales dacă tu ești genul căruia îi place friptura mai în sânge, iar ea ascultă trap.
18. România este cea mai bogată țară din Europa în ceea ce privește resursele de aur. Asta ca să privim și partea plină a paharului când vine vorba de numărul de rromi de la noi din țară.
19. Un peşte cu un al treilea ochi a fost descoperit în Japonia. Cu adevărat primul Zen Sushi.
20. Chinezii au organizat un concurs în care participanţii au trebuit să stea acoperiţi într-o cantitate cât mai mare de albine pentru un premiu de 25.000 de dolari. Participanții și-au luat toți țepe.
21. Oamenii de ştiinţă din Coreea de Sud au creat un câine fosforescent din greșeală. N-au vrut să facă publică descoperirea, dar prea bătea la ochi.
22. Oamenii de ştiinţă din Coreea de Sud au creat un câine fosforescent. Acesta va fi folosit să identifice traficanții de droguri în cluburile de rave.
23. Biserica Neagră din Brașov are cea mai mare orgă din Europa. Normal că are cea mai mare! E neagră.
24. Anul trecut, pentru prima dată în ultimii 37 de ani, în Sahara a nins. Abia ATUNCI autoritățile au fost luate prin surprindere pe bună dreptate.
25. Viespile lucrătoare pleacă din stup dacă “şefii” nu le oferă condiţii mai bune de muncă. Pentru că mulți șefi îi înțeapă la bani.
26. Un bărbat trebuie să conducă ore în șir în fiecare zi pentru a duce apă animalelor sălbatice din Kenya. Altfel, nici n-ar intra în mall-ul ăla.
27. O berărie din Budapesta răsplătește cu o ladă cu bere pe oricine adoptă un câine. Dar cred că dacă ar da lada de bere înainte, ar fi mai multe adopții. Pentru că ai înțelege ce înseamnă să fii în patru labe și să nu te vrea nimeni.
28. Un husky a scăpat din cuşcă şi a eliberat şi celelalte animale dintr-o clinică veterinară din China. Sau un restaurant. Nu știm sigur.
29. S-a dovedit ştiinţific că pisicile sunt mai bune decât câinii în operaţiuni de salvare a oamenilor. În special în salvarea femeilor în vârstă. Și în special în salvarea lor de la singurătate.
30. A fost descoperită prima specie de broască fosforescentă. Acum e mai ușor să bagi cheia pe întuneric.
31. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un piton de 7 metri. Îi rămăsese-n gât.
32. Un câine a salvat de la moarte zeci de nuntaşi în Nigeria. A fost făcut ciorbă de potroace.
33. Alianţa Nord-Atlantică a cerut rușilor mai multă transparenţă. Aceștia s-au arătat de gheață.
34. Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el. În cele din urmă a găsit bățul.
35. Fost mea lua contraceptive cum lua Tic-Tac. Lua pentru că altfel avea probleme cu respirația urât mirositoare.
36. Ești mai dezamăgitor decât ultimul episod din orice.
37. Cum se numește un uragan care lasă în urmă o baie de sânge? Harvey Keitel.
38. Un preot din Africa de Sud își “vindeca” enoriașii cu insecticid. Apartraid.
39. A apărut parfumul cu miros de frică. Acesta se numește Eau de Chilot Pătat.
40. O femeie care locuieste în San Diego suferă de o mutație genetică rară, care o face să vadă nu mai puțin de 99 de milioane de culori și nuanțe. Această mutație afectează gena LSD.
41. Biblioteca publică din Bronx, New York, se confruntă cu o problemă delicată, nemaiștiind cum să facă față hoților de hârtie igienică. Pentru că foarte mulți oameni fură romanele lui Dan Brown.
42. Un adolescent s-a dat drept medic într-un spital, iar timp de o lună nimeni nu a suspectat nimic. Până în momentul în care aceasta nu a cerut șpagă.
43. O tânără mămică de 25 de ani a rămas cu o poftă ciudată dupa ce a născut – mănâncă hârtie igienică, neputându-se opri din a devora o rolă pe zi. Ceea ce este de înțeles. Pentru că la câte întrebări pune un copil mic, n-ai cum să nu mănânci rahat.
44. Doctorii au rămas perplecși când au găsit 12 lingouri de aur în stomacul unui om. Oare cum să le împartă?
45. În ultimele două luni, un bărbat din India a înghițit zeci de cuțite de metal. După ce l-au operat timp de 5 ore, singurul sfat pe care medicii i l-au dat barbatului a fost acela de a lua un box în gură, în cazul în care nevoia de a simți un gust metalic reapare.
46. Un preot din Africa de Sud își “vindeca” enoriașii cu insecticid. Aceștia se adunau la el ca muștele.
47. Doctorii care spun că vor să vindece oameni, dar cer șpagă, probabil au depus Jurământul lui Hipocrite.
48. O tânără mămică de 25 de ani a rămas cu o poftă ciudată dupa ce a născut – mănca hârtie igienică. Doctorii i-au extras măselele din cur.
49. Un nou studiu al cercetătorilor nemți a ajuns la concluzia că oamenii care visează o crimă sunt mult mai predispuși să săvârșească așa ceva în realitate. Mai ales dacă partenerul lor nu încetează să sforăie în halul ăla.
50. Un rus a reușit performanța de a consuma cea mai scumpă băutură din lume. Cocktailul pe care el l-a băut a avut o valoare de 50.000 de dolari. Sau, mă rog, de atât l-au fraierit barmanii că el era deja beat.
51. Unele femei își fac postere din placentă pentru a celebra experiența unică a nașterii, amintirea acelui moment și faptul că-s absolut duse cu pluta.
52. Un bărbat de 66 ani din Bulgaria, pe numele său Hristos Gheorghiev, înoată zilnic în apa rece ca gheața a unui lac local. Iar când apa este foarte înghețată, Hristos chiar merge pe apă.
53. Un copil de trei ani a înghițit 37 de magneți. Ceea ce are și plusuri și minusuri.
54. Poliția japoneză a descins într-o garsonieră din Osaka unde au găsit 80 de reptile moarte. Toate aceste poșete erau furate.
55. Un american din statul Kentucky este cel mai arestat om din lume. El a fost reținut de 1.267 de ori în ultimii 40 de ani. Că dacă nu era așa reținut, era și mai des arestat.
56. Într-un anticariat din Belgia, mai multe cărți au fost depistate pozitiv cu herpes și cocaină. Întreaga colecție Irvine Welsh a fost retrasă.
57. Un fermier francez a scos la vânzare pe Internet o oaie cu cinci picioare. Deci la ei nu-i numai brânza stricată, e direct oaia.
58. Într-un anticariat din Belgia, mai multe cărți au fost depistate pozitiv cu cocaină. S-a pus praful pe ele.
59. Un bărbat a aruncat jumătate de milion de dolari la gunoi ca să nu ajungă la nevastă. Ceea ce e cea mai sigură metodă. Pentru că femeia nu duce niciodată gunoiul.
60. O tânără din Canada a avut surpriza de a găsi sub capacul unei sticle cu suc mesajul “You Retard”. Aceasta este cel mai câștigat participant la promoție după ce a renunțat să mai bea acel suc.
61. În Noua Zeelandă, o femeie a condus 300 de kilometri în timp ce dormea. Polițiștii au recunoscut că sunt uimiți că aceasta a reușit să conducă atâta drum fără niciun accident, luând în considerare că este femeie.
62. Secretarele de sex feminin au fost interzise într-o provincie din Indonezia, pentru că foarte mulți șefi din administrația locală își înșală nevestele. Nu mai bine interziceau nevestele?
63. Un bărbat a murit după ce o vacă de circa o tonă a căzut prin acoperișul casei în care acesta dormea împreuna cu soția sa. Femeia și bovina au scăpat fără leziuni. Ba, mai mult, femeia s-a trezit și cu micul dejun la pat.
64. În Noua Zeelandă, o femeie a condus 300 de kilometri în timp ce dormea. Soțul ei a fost treaz tot timpul, dar i-a fost frică să o trezească de teamă să nu facă un accident.
65. Obsedat de muzică, un bărbat si-a implantat casti in ureche. Obsedat de liniște, un vecin i-a implantat o țeavă și-un calorifer.
66. Un bărbat a murit după ce o vacă de circa o tonă a căzut prin acoperișul casei cu cinci minute înainte ca acesta să trebuiască să se trezească să meargă la muncă iar. Pentru că mâncarea nu pică din cer.
67. O vacă a cazut printr-un acoperiș și a omorât un om. Aceasta avea o tonă. Iar la o tonă, milkam strivește.
68. Secretarele de sex feminin au fost interzise într-o provincie din Indonezia, pentru că foarte mulți șefi din administrația locală își înșală nevestele. Păi, în cazul ăsta ar trebui să interzică și colegii de muncă cu care femeile se jură că sunt doar prietene.
69. Un fermier produce porumb cu grăunțe colorate. Acesta îl vinde sub sloganul: Cucuruz. Taste the rainbow!
70. Un copil de 12 ani care rămasese în Emiratele Arabe Unite timp de 18 luni, după ce dezvoltase o puternică frică de zbor, s-a întors în Anglia, după ce a fost hipnotizat să ia avionul din Emiratele Arabe până în Anglia. Da. I-au dat telefonul.
71. Un bărbat din Anglia a încetat din viață pentru că a consumat prea multe bomboane cu cofeină. A suferit un chokotoff miocardic.
72. O femeie de 31 de ani s-a trezit din somn înotând în râu. Pentru că de data asta a căzut în apă cu mașina.
73. Muzica la înmormântări este la modă în Marea Britanie. Printre cele mai puțin ascultate piese se numără I Will Survive.
74. Autoritățile din Zimbabwe au cerut oamenilor să tragă apa toți în același timp ca să curețe sistemul de canalizare. Pentru că soluțiile de desfundat nu funcționează la ei. La ei, Mr. Muscolo e doar un copil rahitic bâzâit de o muscă.
75. Oamenii de știință au fost șocați de un vierme de peste o jumătate de metru pe care l-au găsit in China. Asta pentru că n-au trecut pe la noi prin guvern.
76. Un bărbat din Marea Britanie a trăit cu o furculiță în stomac timp de zece ani. Autoritățile au fost șocate că o femeie a reușit să conducă 300 de km fără niciun accident.
77. Opinia publică din Marea Britanie este șocată după ce doctorii au descoperit că un bărbat a trăit cu o furculiță în stomac timp de zece ani, fără ca el să știe că furculița nu se ține acolo, ea se așează în partea stângă a farfuriei.
78. O firmă de servicii funerare din Marea Britanie închiriază bocitoare. Ce mi se pare fascinant e că o femeie a reușit să conducă 300 de kilometri fără să facă vreun accident.
79. Un fermier francez a scos la vânzare la un preț derizoriu o oaie cu cinci picioare. Acesta a declarat că nu i se pare nimic ieșit din comun. Cel puțin în comparație cu femeia aia care a condus atâta fără să facă vreun accident.
80. În 1913 era încă legal să-ți trimiți copilul prin poștă la bunici. Astăzi mai poți să-l trimiți doar în pizda mă-sii.
81. O studentă a supraviețuit singură o lună în sălbăticie, după ce s-a rătăcit. De atunci nu mai merge singură la toaletă în club.
82. Ultima fiţă la înmorâmntări este robotul care ţine slujba de pomenire. Pomenitor 2.
83. Oamenii de știință au descoperit recent că în anumite locuri din Pacific, unde se revarsă apele reziduale, concentrația de cafeină este foarte mare. Iar peștii din zonă sunt foarte productivi.
84. O firmă britanică a scos pe piață un condiment despre care pretinde că este realizat din lacrimi umane. Din care pui un vârf de linguriță atunci când nu-ți iese mâncarea.
85. În SUA există o biserică în care te poți ruga la marijuana. Dacă păcătuiești grav tre să bagi zece “Jointul nostru care ești în ceruri”.
86. O bază militară, folosită într-un film cu James Bond, a fost scoasă la licitație pe puțini euro. Licitația începe de la 007.
87. Pepsi a lansat în Japonia o băutură răcoritoare cu pepene și sare. Nimeni nu știe cum e pentru că nu te lasă să-i faci dop.
88. În Japonia există un hotel pentru oamenii morți. Intermortinental.
89. În Japonia există un hotel pentru oamenii morți. Ceea ce e în limitele normalului pentru japonezi. Dubios este apartamentul nupțial.
90. O tânără a fost diagnosticată subit cu o boală misterioasă în urma căreia foliculii de păr fac să îi crească unghii pe tot corpul, în loc de păr. Să-și bage unghia în gât, nu altceva.
91. Luna viitoare, pe piața britanică, pătrunde înghețata din lapte de camilă. Un desert deșert.
92. România este cea mai bogată țară din Europa în ceea ce privește resursele de aur. Iar majoritatea aurului de la noi poate fi extras de stomatologi.
93. Un bărbat din Anglia supraviețuieste de nu mai puțin de 30 de ani cu carne de la animalele care sunt călcate de masini pe șosele. Mănâncă doar de la restaurantul chinezesc din colț.
94. O prietenă a vrut să se angajeze bocitoare. Dar au dat-o afară că se plângea tot timpul.
95. Au trecut 10 ani de când am aruncat cu ceasurile că m-am enervat la atelierul de ceasornicărie. Ce zboară timpul!
96. Mi-am dat demisia din jobul de mecanic locomotivă. Le-am zis ura și la gară!
97. M-am angajat la o bucătărie tradițională românească. Am spălat repede putina.
98. La crescătoria de păsări trebuia să le dau de mâncare, dar nu suportam mirosul. Dădeam tot timpul la rațe.
99. Când lucram ca educator am încercat să-i fac pe elevi să aprecieze Don Quijote. Dar mă luptam cu morile de vânt.
100. A plecat în Italia să studieze amenajarea grădinilor. Dar era tufă de Veneția.
101. S-a angajat ca profesor de dans, dar era leneș. Era foarte lasă-mă să te vals.


PS: Plănuiesc un turneu de stand-up cu Toma pentru la toamnă. Dacă vrei să te anunț când stabilesc un show la tine în oraș, lasă-mi mailul aici.

S-ar putea sa te intereseze si

6 Comments

  1. Am centralizat. Ai scris 55 de pagini (Arial 9), 30895 de cuvinte (sau 164984 semne fara spatii).
    Acum hai sa vedem ce-ai vrut sa spui si ce putem face cu ele 🙂

  2. Salut. Daca-mi permiti o parere, sunt fainele unele, cred ca poate iesi ceva mai tare de acolo.

    Tot daca-mi permiti o sugestie, cred ca ar fi mai ok sa maresti fontul, pare cam mic comparativ cu alte site-uri cu care oamenii sunt obisnuiti. De asemenea, pe viitor cand scrii mai mult, poate ar fi mai ok sa lasi un spatiu intre ele, e mult mai usor de citit.

    Multa bafta in continuare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *